Toimitusehdot

Voimassa 17.9.2016 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy BitBot Oy (y-tunnus 2826992-5). Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Näytettävät tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Maksettava arvonlisävero lisätään kassalla tilauksen hintaan.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa markup.fi ostoskorin kautta.

Tilauksen tekemisen jälkeen markup.fi toimittaa tuotteiden latauslinkit sähköpostitse heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luotto/maksukorteilla (esim. Visa ja Mastercard) Paytrailin kautta tai laskulla (sähköpostilla tai verkkolaskuna). Laskulla maksaessa maksuaika on 14 päivää, viivästyskorko 8 % ja maksukehotusmaksu 10 euroa.

Lisenssit

Tuotteisiin voi ostaa kertalisenssin. Kertalisenssi oikeuttaa tuotteen käyttämiseen yhdessä asennuksessa. Kertalisenssi ei ole siirrettävissä asennuksesta toiseen lukuun ottamatta tavanomaista kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöä samalle asennukselle.

Asennuksella tarkoitetaan yhtä sivustoa, jossa tuotetta käytetään.

Lisenssi sisältää kaikki lisäosaan julkaistut päivitykset ilman aikarajaa. Yksi lisenssi siis riittää eikä sitä tarvitse uusia.

Mikäli asiakas ei maksukehotuksista huolimatta maksa tilausta, BitBot Oy:lla on oikeus peruuttaa lisenssi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.