Villkor och bestämmelser

Allmänt

Produkterna i onlinebutiken säljs av BitBot Oy (verksamhets-ID 2826992-5). Vi säljer produkter till verksamheter över hela världen. Produktpriserna som visas inkluderar inte moms. Den tillämpliga momsen kommer läggas till i beställningens totalpris i kassan.

Beställning

Produkterna beställs online på Markup.fi via kundvagnen.

Markup.fi kommer att leverera nedladdningslänkarna för produkterna via epost omedelbart efter att beställningen läggs.

Kunden samtycker till villkoren när de lägger en beställning.

Betalningsmetoder

Beställningar kan betalas med ett vanligt kredit- eller debitkort (t. ex. Visa och Mastercard) genom Stripe.

Licenser

Produktlicenserna är årliga, vilket innebär att de inkluderar rätten till användning, uppdateringar, och support i ett år åt gången. En licens berättigar användning av produkten på en webbsida och dess utvecklings- och testutgåvor.

Årliga licenser kan överföras från en webbsida till en annan genom att meddela kundsupporten på asiakaspalvelu@markup.fi.

När en licens håller på att gå ut kommer Markup.fi att skicka en påminnelse om förnyelse, genom vilken licensen kan förnyas.

Nöjdhetsgaranti

Alla Markup plugins inkluderar en nöjdhetsgaranti. Om, av någon anledning, din plugin inte fungerar som förväntat, kan beställningen upphävas inom 30 dagar. Upphävande görs genom att kontakta kundsupporten. Dock hoppas vi att du kontaktar kundsupporten innan upphävning så att problemet kan adresseras.

Vid upphävning återkallas licensen och rätten att använda den aktuella plugin upphör.

Nöjdhetsgarantin gäller inte tjänster, såsom installationsservice eller platsspecifika anpassningar, och inte heller förnyelse av årlig licens. Nöjdhetsgarantin finns till förfogande en gång per plugin per kund.

Annat

Om, trots betalningspåminnelser, kunden inte betalar beställningen, har BitBot Oy rätten att upphäva licensen.

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra villkor. Innan kunden lägger en beställning måste vederbörande bekanta sig med de villkor som gäller för tillfället.