Toimitusehdot

Voimassa 2.2.2022 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy BitBot Oy (y-tunnus 2826992-5). Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Näytettävät tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Maksettava arvonlisävero lisätään kassalla tilauksen hintaan.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa markup.fi ostoskorin kautta.

Tilauksen tekemisen jälkeen markup.fi toimittaa tuotteiden latauslinkit sähköpostitse heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luotto/maksukorteilla (esim. Visa ja Mastercard) Paytrailin kautta tai laskulla (sähköpostilla tai verkkolaskuna). Laskulla maksaessa maksuaika on 14 päivää, viivästyskorko 8 % ja maksukehotusmaksu 10 euroa.

Lisenssit

Tuotteiden lisenssit ovat vuosilisenssejä eli ne sisältävät käyttöoikeuden, päivitykset ja tuen yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Yksi lisenssi oikeuttaa tuotteen käyttämiseen yhdessä asennuksessa ja sen kehitys- ja testausversioissa. Asennuksella tarkoitetaan yhtä sivustoa, jossa tuotetta käytetään.

Vuosilisenssit ovat siirrettävissä asennuksesta toiseen ilmoittamalla siitä asiakaspalvelu@markup.fi.

Kun lisenssi on vanhentumassa, Markup.fi lähettää muistutuksen uusimisesta sähköpostilla, jonka kautta lisenssin voi uusia.

Tyytyväisyystakuu

Kaikkiin Markupin lisäosiin sisältyy tyytyväisyystakuu. Mikäli lisäosa ei mistä tahansa syystä toimi toivotusti, on tilaus mahdollista peruuttaa 30 päivän sisällä. Peruutus onnistuu ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun. Toivomme kuitenkin, että olet ennen peruutusta yhteydessä asiakaspalveluun, jotta ongelma voidaan yrittää ratkaista.

Peruutuksen yhteydessä lisenssi mitätöidään ja oikeus käyttää lisäosaa lakkaa.

Tyytyväisyystakuu ei koske palveluita, esimerkiksi asennuspalvelua tai sivustokohtaisia räätälöintejä eikä vuosilisenssien uusintoja. Tyytyväisyystakuu on käytettävissä yhden kerran per lisäosa per asiakas.

Muuta

Mikäli asiakas ei maksukehotuksista huolimatta maksa tilausta, BitBot Oy:lla on oikeus peruuttaa lisenssi.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.