Toimitusehdot

Voimassa 2.12.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy BitBot Oy (y-tunnus 2826992-5). Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Näytettävät tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Maksettava arvonlisävero lisätään kassalla tilauksen hintaan.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa markup.fi ostoskorin kautta.

Tilauksen tekemisen jälkeen markup.fi toimittaa tuotteiden latauslinkit sähköpostitse heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luotto/maksukorteilla (esim. Visa ja Mastercard) Paytrailin kautta tai laskulla (sähköpostilla tai verkkolaskuna). Laskulla maksaessa maksuaika on 14 päivää, viivästyskorko 8 % ja maksukehotusmaksu 10 euroa.

Lisenssit

Tuotteisiin voi ostaa tuotteesta riippuen kertalisenssin tai vuosilisenssin. Yksi lisenssi oikeuttaa tuotteen käyttämiseen yhdessä asennuksessa. Lisenssi ei ole siirrettävissä asennuksesta toiseen lukuun ottamatta tavanomaista kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöä samalle asennukselle.

Asennuksella tarkoitetaan yhtä sivustoa, jossa tuotetta käytetään.

Kertalisenssi ja vuosilisenssi

Kertalisenssi sisältää lisäosaan julkaistut päivitykset ja tuen ilman aikarajaa.

Vuosilisenssi sisältää lisäosaan julkaistut päivitykset ja tuen yhdeksi vuodeksi. Lisäosaa voi käyttää ilman aktiivista vuosilisenssiä, mutta tuki ja päivitykset edellyttävät aktiivisen lisenssin.

Tilausta tehdessä mainitaan, onko kyseessä kerta- vai vuosilisenssi.

Tyytyväisyystakuu

Kaikkiin Markupin lisäosiin sisältyy tyytyväisyystakuu. Mikäli lisäosa ei mistä tahansa syystä toimi toivotusti, on tilaus mahdollista peruuttaa 30 päivän sisällä. Peruutus onnistuu ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun. Toivomme kuitenkin, että olet ennen peruutusta yhteydessä asiakaspalveluun, jotta ongelma voidaan yrittää ratkaista.

Peruutuksen yhteydessä lisenssi mitätöidään ja oikeus käyttää lisäosaa lakkaa.

Tyytyväisyystakuu ei koske palveluita, esimerkiksi asennuspalvelua tai sivustokohtaisia räätälöintejä eikä vuosilisenssien uusintoja. Tyytyväisyystakuu on käytettävissä yhden kerran per lisäosa per asiakas.

Muuta

Mikäli asiakas ei maksukehotuksista huolimatta maksa tilausta, BitBot Oy:lla on oikeus peruuttaa lisenssi.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.