Uusi moduuli toimitustapoihin Magentolle

Julkaisimme uuden Magento 2 Toimitustavat -moduulin, jonka avulla saa toimitustavat ja noutopistehaun Magenton kassalle ja pakettikortit suoraan ylläpidosta. Moduuli tukee useita eri kuljetusliikkeitä, kuten esimerkiksi Postia, Matkahuoltoa ja PostNordia.

Aikaisemmin olemme tarjonneet kuljetusliikkeille erilliset moduulit, mutta jatkossa kehitys keskitetään Magento 2 Toimitustavat -moduuliin. Vanhoja moduuleita voi vielä käyttää ja niihin tehdään päivityksiä, mutta uusiin verkkokauppoihin suosittelemme ottamaan uuden moduulin suoraan käyttöön.

Etuna uudessa moduulissa on, että se yhdistää useita eri kuljetusliikkeitä ja tilausten käsittely on yhteneväistä kuljetusliikkeestä riippumatta. Konepellin alla uusi moduuli on samankaltainen kuin vanhat moduulit eli integroinnit on toteutettu kuljetusliikkeiden omiin rajapintoihin. Siirtyminen vanhoista moduuleista on suoraviivaista, koska rajapintatunnukset pysyvät samana.

Quick Ship -toiminnolla lisää tehoa pakettikorttien tulostukseen

Merkittävänä etuna uudessa moduulissa on Quick Ship -toiminto, jolla pakettikorttien tulostus onnistuu parhaimmillaan kahdella klikkauksella. Magenton omassa pakettikorttien luonnissa on useita eri vaiheita, joten Quick Ship nopeuttaa siihen verrattuna merkittävästi lähetysten tekoa ja pakettikorttien tulostusta.

Video Quick Shipistä:

Käyttöönotto

Magento 2 Toimitustavat on toteutettu niin, että sitä voi käyttää Markupin vanhojen moduulien kanssa samaan aikaan. Mikäli siis verkkokaupassa on jo esimerkiksi Magento 2 Posti SmartShip, voi uuden moduulin asentaa sen rinnalle esimerkiksi Matkahuollon ja PostNordin toimitustapoja varten. Moduuli toimii myös täysin yksinään, jos kyseessä on uusi Magento 2 verkkokauppa.

Tilaa Magento 2 Toimitustavat tästä »